Followers

Jerit Disini :)

Tuesday, 31 January 2012

SMILE !


Hii ~ hehehehe... arini p sek petang tadi pukul 4.00ptg . Hahaa~~ XD rasa best  , sbb ingat nk p men badminton . #permainan saya badminton . raa beas la nak MAIN ! Tapi kna sediakan peralatan sendiri . hehehe x pa saya mampu2x XD #Gila .TAPI KAN RASA SEGAN GAK LA . XD Shy jap .

Tapi kan aku rasa bahagia gujak la :(
Sekarang dh la hujan . Hahaha SMILE je lah , bukan boleh wat apa pon . arap2 esok pon hujan , sbb mls nk naik basikal p sek hari nih ! haha... SMILE lagi . Ermm... Esok Rabu nk kna pakai baju KRS lak . huhu saya x suka KRS ma.. saya suka PBSM / POLIS / ?? ntah lagi satu aq x tau . bukan x tau . =,=

Yup , entry kali nihh mmg bosan ,yg sebelum ni pon bosan gak kan ? K Diam
Aku ckp btoi2 aq dh x tau nk taip apa dh .. nk cita yg secret2 tu rasa nya x brani lahh .. huhu nnti pecah rasia .DANNN !!! rasa segan yg melampau .. hahaha ;) #abaikan kayy . Arhhh .. Benci gila nihh .. Maksud aq PEnat ahh , dh la tadi balik jalan kaki . hahaha rasa best la pulak . tapi mmg menyedih kan sikit sbb aq haha? x tau nk habaq satgi ampa kata aq over . OKeyy masalahnya sekarang My HW masehh x siapp. kayy dok buat nih2x jangan risau . Hihihihi~ hujan2 nih kalau buat susu panas sedap gila SMILE AGAIN . Mybe ada yg x berapa sukakan susu yg lemak berkrim tuhh .. haha but I sukeee ~ XD . 

SMILE , SMILE , SMILE

Why ? Because I can :)
hehehe.. dh la skang nih dok asyik dngn blog keja sek nihh aq wat mcm dngn apa lagii .. xpa asalkan siap dh .. x gaduh . mmg x gaduh aq pun x dk kak , adk lagi x dk abg hmm mmg lerr x dk . nama pun ank tunggal .

Sianyerrr sesaperr lagihh yg ank tunggal , kita senasib hahaha . tu jer yg lain x . sbb kita ada masalah yg TERSENDIRI . paham x ? hehehe nk wat suspent jap .

Okeyy sampai sini saja untuk entry kali ni .. 
rasa bosan kan3 ?
WHAT EVER LAH .
BIG SMILE TO you !!! muahhahaha.. 
K bai :) 
SAD (G)
#AfiqahaizaChan

No comments:

Post a Comment