Followers

Jerit Disini :)

Thursday, 22 December 2011

Gembira Saper yg dpt scores PMR 5 'A' keatas

Hyepp .. Salam . Big smile t0 you :))
" Be Positive " / Halah A.
Congratulations !!!
Hehehe.. Tahniah ya sape yg dpt scores yg MANTAP XD dlam PMR . Kah3x... korang mesti rasa banggga kan . kami turut bangga / Happy . Ehh orang lain yg dpt scores 'A' dia pulak yg melebih . Hehehe.. kami bukannya aperrr.. just try2 nk heppy huhu.. :)) Mesti la sape yg x hepy kan3 ??? So ... kami nih bangga sangat lahhh dngn korang :)) Best kan ? best kan ? 
I pray the best for SPM also..
Hehehehe...
lambat lagi kah ???
Tak Tak Tak..
Huhu cpt sangat la kodd tahun ni pun kami mcm x dpt nk rasa papew punn :( semuanya !@#$%^&*()_ . BENCI ! kakaka <----- What Ever . So , so ??? kalau dh cpt tu kna la usaha lebih kan3 ? yg dpt scores tu , tingkatkan lah lagi keyyy ?? Hehehe.. Doakan untuk kite gakk tau2 :P peacee !! .. 
Bagi tips kat saya mcm mna nk scoces 'a' keyy ?? :) I lap U ... Hahahaha..
Tak apa kan3 .. kita kongsi Ilmu pengetahuan :))

BEST LA KORANG ! KORANG DH BT YG TERBAIKK :) SUKE3 ... 
yg tak dpt nk scores 5 'a' ke atas tu x hape... yg penting korang dh bt kan terbaikk kan :) kita gagal sekali x bermaksud gagal selamanya kan :) Hehehehe.. 
Ehem2 mesti ada yg dpt papew kan ??? Kakaka.. biasa lah ada jugak yg mak n ayah nyerr yg bt kan janji nk bagi itu lan ini lah kan3 ?? bagi yg banyak duit lah beli kan Ipod , ipad i phone arrhh ape bende nya ntah #ketinggalan zaman . ha'a mcm itulah lebih kurang Huhuhu.. dh mak ayah kita bangga ... itu tak kesah lah ! XD . kalau dpt scores apa2 pun kalau boleh semuanya boleh dpt btul tak huh ?? Tapi kita kna azam kita usaha ni untuk masa dpan kita kan3 XD jangan  sbb nk dpt itu lah ini lah Huhuhu btul ? 

Ehh knapa dia pulakk yg nk bagi nasihat kat kita ?

Huhu kami cuma nk bagi kata2 semangat . Ehh btul kah ?? <------ Tak sihat kodd :9

Okeyy sayang sampai sini saja ... :D 

SAD GIRL ??? yg penat menaip .. kakakaka.. 
Byee :D

No comments:

Post a Comment